Следвайте Гласове в  България е избегнала риска от директното изпращане

...
Следвайте Гласове в  България е избегнала риска от директното изпращане
Коментари Харесай

Петков: Не поехме риска от директен износ на оръжия за Украйна

Следвайте " Гласове " в 

България е избегнала риска от директното изпращане на оръжия в Украйна, като за задачата е употребила медиатори. Това стана ясно от думите на Кирил Петков, който съобщи, че се гордее от това решение. " Продажбата отиваше към държви от НАТО - Съединени американски щати, Англия, Полша, Румъния. Така че нямахме пряк експорт на оръжия към Украйна. С други думи, като страна не поехме този пряк риск ", изясни той пред Нова тв.
Петков е безапелационен, че държавното управление му не е излъгало жителите с изказванието, че нито един български патрон не е изпратен в Украйна. " Сопот и Казанлък работиха на цялостна пара. Хем не сме поели пряк риск, хем големи средства за промишлеността, хем ще остане в историята, че сме имали основна роля ", разяснява съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Според него най-важната борба, която следва, е тази за локалната власт. „ Голямата борба са локалните избори. Там имаме потребност от 20 000 индивида, общински съветници, свестни хора ни трябват ”, сподели Петков. Той изясни, че даже и да не се намерят места в листите за парламентарните избори, Политическа партия търсели хора, които да поемат борбата за локалната власт.
„ Вярвам, че в идващия парламент освен ще сме първа политическа мощ, а ще наложим разпоредбите. Бъдещият стандарт на държавно управление изцяло да зависи от нас ”, продължи съпредседателят на Политическа партия. Петков удостовери, че с Демократична България ще се явят с общ претендент на локалните избори в София. Очаква и „ Спаси София ” да е с тях.
По мотив референдума за президентска република, Петков съобщи, че това е фиктивен референдум. „ Слави Трифонов след грешките, които направи, няма потребност дори да го разясня. Не мисля, че някой към този момент има вяра на този човек ”, сподели Петков. За референдума, проведен от цивилен деятели и партия „ Възраждане ” против въвеждането на еврото у нас, Петков сподели, че „ Възраждане ” се пробва да събере поддръжка за партията си.

 
Източник: segabg.com
 
 
 
29 Яну 202326629 Яну 20236929 Яну 2023128229 Яну 2023107029 Яну 2023116929 Яну 2023816КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023300011 Яну 2023186528 Яну 2023140026 Яну 2023349
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР